Title

Eknoor Brar

Streaming Media

Document Type

Student Work

Publication Date

2-26-2021

Keywords

architectural technology, schematic design, renovation, plan drawing, adaptive reuse, building science, studio 6

Design Concept

The design is proposed keeping in mind the occupancy of the apartment building in the mill-side of the project. The design will incorporate a restaurant, as this will help the community to engage with each other. The restaurant has both indoor and outdoor spaces for all kinds of weather. The patio is kept away from the road so that customers can enjoy nature and have privacy.

Faculty

Faculty of Applied Science & Technology (FAST)

Terms of Use

Terms of Use for Works posted in SOURCE.

Creative Commons License

Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 4.0 License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 4.0 License.

Original Publication Citation

Brar, E. (2021, February, 26). Paisley Mill. Studio 6 winter 2021. https://perma.cc/JM2K-F4DC

Share

COinS