Title

Mathew Gavac

Streaming Media

Document Type

Student Work

Publication Date

2-25-2021

Keywords

architectural technology, schematic design, renovation, plan drawing, adaptive reuse, building science, studio 6

Design Concept

For my project, I decided to create a Live Conservatory. My Concept is to include a lot of vegetation, such as living walls and plants, surrounding the interior of the silo. Lots of windows have been added to ensure that the plants have enough natural sunlight throughout the day. New skylights have also been included on the roof. I also included a patio deck on both the first and second floors to enjoy the beautiful views of Paisley.

Faculty

Faculty of Applied Science & Technology (FAST)

Terms of Use

Terms of Use for Works posted in SOURCE.

Creative Commons License

Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 4.0 License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 4.0 License.

Original Publication Citation

Gavac, M. (2021, February, 25). Paisley Mill Conservatory. Studio 6 winter 2021. https://perma.cc/V3QY-QFE2

Share

COinS