Title

Sam S. Y. Lee

Streaming Media

Document Type

Student Work

Publication Date

2-28-2021

Keywords

architectural technology, schematic design, renovation, plan drawing, adaptive reuse, building science, studio 6

Design Concept

The main idea of the design is to have fun. The silo of the existing Paisley Mill provides heritage with the old materials and the mill equipment, but is invigorated with the playground and an eco-friendly environment for the community. This project will demonstrate a good example of energy-efficient building.

Faculty

Faculty of Applied Science & Technology (FAST)

Terms of Use

Terms of Use for Works posted in SOURCE.

Creative Commons License

Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 4.0 License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 4.0 License.

Original Publication Citation

Lee, S. Y. S. (2021, February, 28). Adaptive Reuse of the Paisley Mill. Studio 6 winter 2021. https://perma.cc/SU88-F3KC

Share

COinS